what goes around…

Sunt o persoană căreia îi place simetria. Aşa că mi-a fost greu să nu o observ şi de data asta. Am dat la facultatea de Drept pentru un om la care ţineam destul de mult atunci. Între admitere şi prima zi de cursuri, el a plecat din relaţie. Intrând acum în ultimul an, un tiz al acelui om a ales să plece la rândul lui. Tot ce pot eu spera este ca anul patru să fie mai bun decât primul.

 

I-am dat mesaj lui F. Mi-e dor de poveşti, de ceaiuri în tihnă, de stări cu parfum de scorţişoară.

 

Am început de curând o carte care stătea pe raftul bibliotecii mele de aproape doi ani. „Splendida cetate a celor o mie de sori” este cu adevărat splendidă până acum.

 

În rest, mă voi bucura de ultimele zile de vacanţă. În weekend şi „Femei pe Mătăsari”. Iar nici lunile următoare nu arată rău: concert Jan Garbarek, poate şi Celelalte Cuvinte în acustic şi mă mai gândesc dacă semnez condica la corifei. Lucruri simple.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la what goes around…

  1. antonia gabriela zice:

    Si mie imi place simetria. Ti-am citit tot blogul si sunt impresionata de tine, de modul in care scrii si de capacitatea ta de a fi atat de sincera in conditiile in care iti faci practic viata publica. Pe mine m-ai convins ca esti sincera, dar, mai important este ca esti foarte talentata. Ai publicat ceva pe hartie? Un roman, o nuvela, un eseu, cu isbn? Mi-ar placea sa bem odata, eu un ceai verde, tu unul de scortisoara si sa vorbim despre orice altceva decat despre neimpliniri, frustrari, dorinte desarte si iubiri pirdute. Acum iti merge bine, pentru ca nu ai mai scris de mult timp. Sper sa-ti fie bine definitiv, chiar daca asta inseamna ca nu voi mi avea ce citi nou in continuare. Iti doresc mult noroc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s