nu mă mai las călcată în picioare

… ceea ce ar fi trebuit să fac mai demult. Ideea pe scurt este că iar m-am încrezut într-un om şi toată treaba mi-a explodat în faţă. Asta după ce am avut oricum două săptămâni infernale (un proiect pe butuci, un om pe care l-am admirat care a murit, sesiune cu stres mult şi o posibilitate de exmatriculare). Acum am luat o decizie: nu voi mai lăsa nici un om să se apropie. Oricât de ok ar părea la prima, a doua şi chiar a zecea vedere.

 

Când copiluţii sunt întrebaţi ce vor să se facă când vor deveni mari, dau răspunsuri logice de profesii, chiar şi când e vorba de astronauţi. Şi eu spuneam ceva, dar în sinea mea ştiam că vreau să ajung să iubesc şi să fiu iubită la rândul meu. Se pare că nu le poţi avea pe toate şi fix ceea ce îţi doreşti mai mult nu se întâmplă. Aşa că eu am terminat cu prostia asta. L’amour n’est pas pour moi. Aşa că voi reveni în forţă cu picioarele pe pământ şi voi face ceea ce pot, îmi voi construi o carieră, o casă, voi găsi variante fezabile şi profitabile pentru firmă. Tot acest du-te-vino cu „mă place, mă vrea, mă lasă” se pare că a început să mă obosească peste măsură.

 

Mă gândeam să mă reapuc de scris. Dar nu poezie sau alte idei de mai demult, ci articole documentate. Oricum nu pot fi mai rea decât majoritatea aşa-zişilor jurnalişti de pe piaţă. Se pare că reîncep să visez la dorinţele mele de dinainte de a intra la Drept. Ceea ce nu e deloc rău.

 

Ceva trebuie să se schimbe. Eu mă schimb, an de an port o piele mai groasă. Dar de data asta chiar trebuie să fie mai mult. 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s