New dawn, new day

Acum câteva zile, aşteptându-mi bunica să iasă de la analize, mi-am găsit o nouă mantră. Era o incantaţie prin care ceream să meargă ceva bine. Un lucru. Orice. Aparent a mers sau cel puţin dă semne că anumite aspecte ale vieţii mele au tendinţa de a funcţiona. În două zile am avut două întâlniri care s-au soldat cu o reuşită profesională. Mai e mult până la capăt, dar cred că mă voi descurca. Mi-era dor să lucrez şi acum se pare că doar asta voi mai face. Mâine sunt aşteptată la o altă întâlnire. Nu e nici o miză, e un post de voluntariat, însă îmi place că mai nou se organizează interviuri şi pentru asta. Oricum sunt tânără, încă mai am energie şi îmi permit să mă mai joc un pic pe plaja voluntariatului. Plus că mă atrage proiectul.

Am mai apucat să mai citesc un pic. Mai am niţel şi termin Pădurea lui Murakami. Anais şi Miller sunt pe stand-by. Şi pentru că am avut câteva zile în care am trândăvit, seriale şi filme. Mi-am dat seama că-mi place Spacey. Şi că probabil nu îl voi înţelege pe Kubrick niciodată. Sau cel puţin cu el nu cred că voi avea un moment de lumină cum a fost cu „Pantofii roşii”. Pe de altă parte, „Cloud atlas” nu e rău deloc. Mda, nu mă pricep să vorbesc despre filme. Plus că nu prea mă pasionează critica.

Şi visez la un alt oraş, un bar intim la subsol, o trupă de jazz, un cocktail fin şi după ce mă simt în largul meu just plain old whisky on the rocks, o rochie neagră, uşoară, de vară şi ruj pe filtrul ţigării. Vara asta vreau clişee. Un bărbat care să-mi dăruiască o floare şi să mă scoată la o întâlnire, să nu aibă parte decât de un sărut pe obraz la finalul serii. Vreau să mă plimb de mână cu un „el” ipotetic prin parc. Vreau lucrurile mici, peste care am sărit grăbită atunci când ar fi fost timpul să le fac.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s