planuri, mai mult sau mai puţin

Încep să mă simt ca un adult în devenire. Mă rog, ştiu că până la vârsta asta ar fi trebuit să trec peste această stare, însă niciodată nu se întâmplă aşa cum plănuieşti. Aseară am fost îndemnată să aplic la un internship. Se pare că principiul „ce ai de pierdut?!” merge şi în afara sferei sentimentale. Să sperăm doar că merge mai bine… Tot aseară, un prieten şi fost coleg mi-a propus să-l ajut într-un proiect (scris recenzii şi altele). Deja simt furnicăturile în degete, abia aştept să văd exact despre ce e vorba în propoziţie şi sper să fie o colaborare bună.

Îmi doresc să mă apuc de scris proză. Mi-a venit ideea asta după ce am stat la masă cu doi oameni faini. Problema e că nu ştiu cum să încep, sfera mea de confort se oprea la poezie şi acum am impresia că încerc să trec peste o barieră. Oricum, începem uşor cu un short story, poate. Pentru asta am subiect, îl am încolţit în minte de aproape trei ani. Apoi, vom vedea.

Mă simt din nou ca în adolescenţă. Dispute cu ai mei, mama se retrage în sine, eu mă simt vinovată. Cu toate astea, nu şi-ar dori să afle ceea ce cred că îşi doresc să ştie. Nu îmi vor înţelege jumătate din acţiuni şi vor blama cealaltă jumătate. Avem şi zile mai luminoase. Oare de ce nu înţeleg că nu am nevoie ca şi ei să aprindă un alt fitil?

Urmează o zi lungă. Păcat că e tomnatică.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s