New Year’s Eve resolution

Ştiu că vin cam târziu cu lista de schimbări, dar se zice că e mai bine mai târziu decât niciodată. Plus că acum chiar simt că e momentul pentru câteva lucruri ce s-ar putea face diferit.

1. Voi încerca să menţin ritmul drăgălaş la facultate, cu examene luate, chiar dacă nu neapărat cu note mari. Trebuie să am vara asta liberă pentru câteva din punctele de mai jos.

2. Promit să stau singură o perioadă. Nu încerc să mă descopăr, nu încerc să uit, doar că vreau să simt cum e liniştea. O perioadă de calm nu poate să fie decât un avantaj. În plus, poate că nu e timpul potrivit pentru tipul de relaţie pe care mi-l doresc.

3. Practică la vară, probabil în acelaşi loc. Îmi promit ca de data asta să fac treabă mai bună şi mai multă, să mă implic mai mult dacă mi se permite.

4. Voi căuta un locuşor drăgălaş unde să lucrez (poate chiar şi pro bono), important e să capăt ceva experienţă în domeniul pe care îl voi alege. Mai trebuie să menţionez că va fi diferit de juridic?!

5. Listă pro şi contra cu privire la teza de licenţă. Anul universitar următor trebuie să ştiu clar cu cine, ce şi cum.

6. La viitoarele târguri de carte îmi reîmprospătez biblioteca, nu mai îmi beau banii de cărţi.

7. Promit să nu mai dau timpul cu prietenii la schimb pentru mai mult timp cu cine-ştie-ce tip cu care s-ar putea să fiu la un moment dat. Tipul pleacă, prietenii rămân.

8. Relationshipwrecks-ul, copilul meu de suflet care s-a născut din ani de gânduri, lacrimi şi psihanalize, nu va fi îngropat niciodată pentru că am avut eu o stare oarecare de lehamite cauzată de depresii, aşa cum s-a întâmplat cu rubrica de arte şi artişti. Aşadar, se pare că o să stau la Teen Press până în clipa în care voi simţi că nu mai am nimic de oferit.

9. Voi încerca să scriu, trebuie măcar să încerc.

10. Nu îmi voi mai complica existenţa (cel puţin nu mai mult decât o pot duce), mă voi bucura de lucruri simple, voi citi, mă voi colora aşa cum eram pe vremuri când poveştile lui F. îmi erau aproape, voi prelua controlul şi voi fi stăpână pe mine, exact aşa cum obişnuiam să fiu după D. şi înainte de L., promit!

 

Cam astea ar fi… Eu zic că e bine. Ah, uitasem de concerte: în primul rând, trebuie să ajuns la Nik Bartsch’s Ronin în Bucureşti, apoi vom mai vedea.

E soare, e bine, îmi revin. E singurul lucru pe care îl pot face. E singurul pe care trebuie să îl fac. Şi îmi clădesc o viaţă.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s