de seară

Începuturile sunt cele mai grele. Aşa se spune şi câteodată chiar este în felul acesta. Ioi, spun banalităţi… Ideea este că mi s-a sugerat să scriu poezie în continuare. Iar eu nu ştiu de unde să o apuc. Aştept să văd cum îmi poate veni un vers, doar unul îmi trebuie pentru a mă reapuca. Sau o stare. Doar că, iarăşi, mi-am înfundat drumul singură de când mi-am promis că de acum voi merge doar înainte şi voi trăi mai mult decât să mă gândesc la toate probabilităţile. De câteva zile încerc să găsesc partea lirică din mine, aceea care mă face să îmi fie mult prea frig noaptea şi să îmi doresc dragoste. Ori poate că ar fi mai bine să îmi deschid cicatricele şi să le las să îşi scurgă fostele tristeţi prin mine.

În altă (dez)ordine de idei, încă nu am rezultatul de la restanţă, nu mai plec din Bucureşti în ceea ce a mai rămas din vacanţa asta, mă voi duce pe la câteva concerte, Fl. mi-a împrumutat câteva cărţi, eu am mai descoperit încă un roman început şi neterminat azi dimineaţă şi sper că vor mai exista întâlniri cu oameni dragi şi iubiţi până să încep facultatea. Ca evenimente de viitor, aştept cu un foarte mare interes concertul Anouar Brahem (19 noiembrie, Sala Radio) şi târgul Gaudeamus.

Gata, somn şi mâine o nouă zi cu oameni dragi şi concert de la revedere. O dimineaţă/ zi/ seaară faină vă doresc!

Reclame
Acest articol a fost publicat în myself și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la de seară

  1. Dan Iancu zice:

    poezia e o stare. asteptarea nu aduce nimic. scrii si rescrii. lasi si te reapuci.

  2. Cati zice:

    Bună, ţi-am descoperit întâmplător blogul şi am văzut că scrii poezii. Eu cred că nici nu trebuie să te gândeşti de unde să o apuci, ci pur şi simplu să iei un creion în mână şi să scrii ceea ce simţi, pentru că poezia înseamnă sentimente şi stare, cum spunea şi Dan Iancu mai sus. Îţi doresc succes şi toate cele bune. Aştept roadele, ca să zic aşa, sentimentelor tale, adică poeziile.:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s