aujourd’hui

Început de zi morocănos. Sunt prea mulţi nori de ploaie când eu aş vrea un cer senin. E un început de toamnă. Nu îmi convine, abia am descoperit că mai am câteva rochii în dulap pe care mi-ar plăcea să le scot în oraş.

Am terminat „Povestiri orientale”, am mai citit „După banchet” de Mishima. Fowles e lăsat să aştepte un pic până voi termina de citit cărţile împrumutate de Fl. Şi ca un plan de moment, am de gând ca din septembrie să mă (re)apuc de clasici. Am un sentiment de culpabilitate şi cred că încep să-mi dau seama cât de puţin timp a mai rămas până când va trebui să-mi dau restanţa. Iar eu abia de am început să citesc pentru examen. Deşi nu asta ar fi problema, pot termina materia în câteva zile. Dar mă gândesc că îmi va lua ceva timp până voi putea intra în starea necesară pentru studiu. Ar trebui să mă apuc de învăţat (dacă îmi tot repet asta sper că îmi voi şi urma sfatul). Mai am fix două săptămâni. Nu e prea rău.

Într-adevăr nu îmi place ziua asta. S-ar putea să îmi accentueze starea într-o direcţie pe care nu o doresc. De două zile am reuşit să-mi ţin capul deasupra apei şi nu am de gând să mai ajung în situaţia de a mă duce la fund prosteşte. Aşadar, trebuie să îmi fac un program, să am oameni în jurul meu. Statul în casă nu e o opţiune. În grădină va ploua, Blu’zz-ul e o variantă bună, poate chiar şi Legere. Acum mai rămâne doar să găsesc şi oameni dispuşi să mă vadă. Mâine posibil o cafea cu I., deşi nu îmi pun prea mari speranţe că va avea loc, având în vedere că e o cafea amânată de foarte mult timp. Vom vedea, în orice caz.

O zi faină vă doresc!

Reclame
Acest articol a fost publicat în myself și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s